Nincs engedélyezve a javascript.

Szolgáltatás

01

fejlesztés

Az online elérhető szolgáltatások fejlődésével egyre több cég szeretne megjelenni az online térben, amelyeknek teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az ötleteik megvalósításához.

Meglévő partnereinek számára a már meglévő programelemek mellé újabb kiegészítő modulokat, alkalmazásokat készítünk.
01

Honlap

Interneten történő megjelenéshez egyedi arculat készítése és teljes kivitelezése. A meglévő, elavult honlapok átalakítása és karbantartása. Reszponzív, interaktív és dinamikus oldalak készítése

Webshop

A vállalkozások weben történő kereskedése napjaink legdinamikusabban fejlődő területe. Amennyiben egyedi webshopokat szeretne készíttetni, keressen bennünket bizalommal!

Logisztika

Logisztikai központok és logisztikai tevékenységgel foglalkozó vállalkozások teljes körű informatikai kiszolgálása. Több raktáros készletkezelés, számlázás, egyedi tárolási szabályok - mindenre szolgáltatunk megoldást!

02

marketing

Szoftvereink segítségével támogatást tudunk nyújtani partnereinknek az alábbi területeken:

 • hírlevél küldés
 • tömeges üzenetek küldése
 • kuponos és egyéb akciók
 • összetett árszabályok (pl.: ajándék bizonyos termékekhez)
 • 02

  Grafika & Design

  Egyedi arculatok tervezése és kivitelezése. Online és offline eszközök tervezése és gyártása akár egyedi igények alapján.

  Reklámkampányok

  Internetes és közösségi médiakampányok tervezése és kivitelezése, tartalomfeltöltés és webszövegírás.

  Kommunikáció

  Általános és egyedi ügyfélkapcsolati eszközök és szolgáltatások biztosítása. Segítséget nyújtunk partnereink számára egyedi kommunikációs ötletek és technológiák tervezésével és kialakításával

  03

  üzemeltetés

  Partnereink számára egyedi webshopokat, logisztikai szolgáltatást nyújtó készletkezelő és elszámoló modulokat valamint raktárkezelő szoftvereket üzemeltetünk. Minden partnernél egyedi, akár különleges igényekre szabott, speciális rendszert üzemelünk be, hogy a lehető legnagyobb mértékig támogathassuk tevékenységeik hatékonyságát.

  Az állandóan változó piaci környezet és a partnerek dinamikus fejlődése miatt elengedhetetlen a már meglévő szoftverek partneri igényekhez való folyamatos igazítása, amely kiemelt feladata az Overflow Kft-nek.
  03