Nincs engedélyezve a javascript.
KAPACITÁSBŐVÍTÉS AZ OVERFLOW KFT-NÉL

KAPACITÁSBŐVÍTÉS AZ OVERFLOW KFT-NÉL

A Széchenyi 2020 program keretében valósul meg a 3315910545 azonosítószámú, Kapacitásbővítés az Overflow Kft-nél című projekt.

Az OVERFLOW Kft megálmodója az 1990-es évek közepétől foglalkozik az ország legnagyobb könyvkereskedelmi cégeinek informatikai vezetésével. Sok évtizedes tapasztalatára alapozva külső befektetői segítséggel 2016-ban létrehozta az OVERFLOW Kft- t, amellyel így már nemcsak egy-egy nagyobb vállalkozás logisztikai és webes igényeit tudja kielégíteni, hanem egyre többféle piac szereplőjének megrendeléseit is. Mivel a partnerek és a fejlesztési igények száma folyamatosan no, így az Overflow Kft. rövid időn belül dinamikus fejlődést ért el.

A fejlesztések hatására további 3 fő alkalmazását tervezzük.

Mindenképpen szükséges egy informatikus alkalmazása, aki a Shoptool rendszer supportját végzi, továbbá az új termékek kapcsán kialakításra kerülő új webshopunkat készíti kezeli és karbantartja. Szükség esetén részt vesz az informatikai fejlesztésekben és üzemeltetésben is. Szükség van egy grafikus-technikus kollégára, aki az ajándéktárgyak tervezésében gyártásában, webshop fotózásában vállal szerepet.

A Shoptool rendszerhez, az ajándéktárgyakhoz, a saját és az ügyfelek által kért online-offline, közösségi média kampányokhoz szükség lesz egy marketinges kollégára, akinek fő feladata az értékesítés, új ügyfelek megszerzése.

Minden munkakör nagyobb hányada az új tevékenységekhez köthető, új jövedelemforrást teremtve a cég életében, elősegítve ezzel a cég több lábon állását.

Kedvezményezett: Overflow Kft
Projekt címe: Kapacitásbővítés az Overflow Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 11.563.398.- Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100%
Projekt azonosítószáma: 3315910545
Támogatási szerződés hatálybalépése: 2022.01.10.